2 oktober 2021

nl
* Toegang tot het toernooi is alleen mogelijk als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Zorg dat je een coronatoegangsbewijs (op de coronacheck-app) of op papier bij de hand hebt.

* Heb je corona-gerelateerde klachten, ben je flink verkouden of heb je griepverschijnselen, dan kunnen we u helaas niet toelaten tot het toernooi!

* Zou het toernooi geen doorgang kunnen vinden alsgevolg van de dan geldende coronamaatregelen, zal het inschrijfgeld volledig teruggestort worden.

dl
* Zutritt zu dem Turnier ist nur möglich in Verbindung mit einem sogenannten „GGG“-Nachweis. Vollständig geimpft (gegen das Coronavirus), genesen (nach einer Infektion mit dem Coronavirus) oder getestet (negativ auf das Coronavirus).

* Haben sie schwere Erkältungssymptomen oder ein starkes husten/schnupfen, dan können sie nicht am Turnier teilnemen.

* Falls das Turnier nicht stattfinden kann wegen Corana Massnahmen wird das Einschreibegeld völlig ertstatten.

english
* The corona entry pass system will be mandatory. Entry to the tournament is only possible if you have a valid corona test certificate, proof of vaccination or proof of recovery.

* If you have symptoms of a common cold or heavy coughing, we cannot allow you to entry the tournament.

* In the event that Covid-19 forces the cancellation of the tournament, there will be a full refund.